כרובית – כמה אני אוהבת את הירק המדהים הזה מטוגן.
מאת – איריס ישראלוב.בן רוש.מזרחי
המרכיבים-
כרובית פרחים
2 ביצים
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
מלח,
פלפל שחור
ומים
אופן ההכנה –
חתכתי כרובית לפרחים ובישלתי במים עם מלח עד שיתרכך מעט.
סיננתי היטב .
.
הכנתי בלילה של ביצים וקמח, אבקת אפייה,מלח,פלפל ומים להוסיף עד שנהיה מרקם כמו של טחינה,
טבלתי את הפרחים וטיגנתי בשמן עמוק.
להניח על נייר סופג ולהגיש אין טעים מזה