הכי פשוט
לפעמים זה הכי טעים
נקניק שוקולד ביסקויט
שותף מתכון באדיבות – Pnina Idan
המרכיבים-
שרוול פתי בר
חצי כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כף גדושה נוטלה
כף תמצית רום
עוד חצי כוס שמנת מתוקה
ההכנה –
נשבור את הפתית בר ונשים בקערה.
נמיס חצי כוס שמנת עם שוקולד נוסיף נוטלה נערבב טוב ונוסיף חצי כוס שמנת קרה וכף רום. נקרר .
נערבב לתוך הביסקויטים.
נעביר לניילון נצמד וניצור צורת נקניק.
נגלגל ונכניס להקפאה.
לאחר שהתייצב לגלגל בקוקוס ונפרוס.
נשמר מעולה בהקפאה או במקרר.