קטגוריות
חגים עוגות ראש השנה

טרבדוס – ממתק משגע בדבש

Vered Alma Jacobson
טרבדוס – ממתק משגע בדבש

מאת – Vered Alma Jacobson

המרכיבים-
לבצק
3 כוסות קמח מנופה
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים
שקית אבקת אפיה
100 גרם חמאה/מחמאה
למילוי-
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
50 גרם פיסטוקים קצוצים
שליש כוס סוכר
כפית קינמון
5 טיפות מי ורדים
גרידת לימון מלימון אחד
אופן ההכנה –
ללוש המרכיבים של הבצק לכדור אחיד ולהכניס למקרר לשעה, לאחר מכן לרדד על ניר אפיה לעלה דק ולקרוץ עיגולים.
המילוי- לערבב כל החומרים לתערובת חלקה.
להניח על כל עיגול כפית של המילוי. לסגור לחצי ירח .
להניח על תבנית עם ניר אפיה.
להשאיר קצת מהמילוי בצד לקישוט
*להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15-20 דקות תלוי בתנור*
מכינים סירופ-
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1/2 כפית קינמון טחון
2 טיפות מי ורדים
1 כף מיץ לימון
כף דבש
(לערבב הכל עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך, לאחר מכן לצנן וכשהסירופ קר לטבול בו את העוגיות חמות שיצאו מהתנור ולפזר מעל קצת מהמילוי שהשארנו לקישוט)

2 תגובות על “טרבדוס – ממתק משגע בדבש”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version