קטגוריות
עוגות עוגות גבינה

עוגת שזיפים עם בצק גבינה לבנה מהמטבח האיטלקי

צילום – Judy Palti
עוגת שזיפים עם בצק גבינה לבנה
מהמטבח האיטלקי
מאת – Judy Palti
המריכיבים –
כוס מידה אוניברסאלית 240 מ”ל .
8 שזיפים
4 ביצים
1 כוס סוכר
גביע גבינה לבנה 5% 250 גר’
שתי כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כוס שמן
אופן ההכנה –
לחמם תנור ל 170 מעלות טורבו.
לשמן ולקמח תבנית עגולה בגודל 26 .
לחתוך 3 שזיפים לקוביות. את שאר השזיפים הנוספים לחתוך
לפלחים .
להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת בלילה בהירה
ותפוחה.
להוסיף את השמן, הגבינה ולבחוש לבלילה חלקה.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
להוסיף את קוביות השזיפים לבצק המוכן,
ולהעביר לתבנית המשומנת.
את פלחי השזיפים הנותרים לסדר בעיגולים על משטח הבצק העליון. לפזר 2 כפות סוכר עלפלחי השזיפים.
לאפות כ- 35 – 45 דקות.
צילום – Judy Palti

10 תגובות על “עוגת שזיפים עם בצק גבינה לבנה מהמטבח האיטלקי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version