קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת תפוזים הכי טעימה וקלה להכנה !!

צילום – Daniel Levy
עוגת תפוזים הכי טעימה וקלה להכנה !!
מאת – Daniel Levy
המרכיבים –
השימוש הוא בכוס מידה של 250 מ”ל
4 ביצים גדולות (עדיף בטמפרטורת החדר)
¾ כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 חבילת אינסטנט פודינג ווניל (80 גרם)
½ כוס קוקוס
½ 1 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
אופן ההכנה –
לחמם תנור ל-180 מעלות.
את תבנית האפייה לשמן מעט ולפזר סוכר או קמח ולנער עודפים.
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, להקציף על מהירות גבוהה,
את הביצים והסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה
כ-2 דקות.
להוסיף את השמן ומיץ התפוזים ולערבב על מהירות נמוכה.
להוסיף את האינסטנט פודינג ווניל, קוקוס, קמח ואבקת אפייה, לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
למזוג את התערובת לתבנית האפייה,
ולאפות כ-35\40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש וללא פירורים.
אם רוצים לחלץ את העוגה מהתבנית, יש לתת לה להצטנן ואז להעביר סכין בדפנות, להפוך על צלחת גדולה ולהפוך בחזרה על כלי ההגשה.
צילום – Daniel Levy

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version