שניצל תירס טעים וקריספי ממש קל להכין אותו בבית
מתכון מאת רחל דוד
המרכיבים –
2 קופסאות תירס לסנן מנוזלים
3 תפוחי אדמה לבשל ולרסק
2 כפות קורנפלור
1/2 כוס קמח
2 כפות שמן
1. ביצה
מלח, פלפל שחור, כורכום
לטיגון – ביצה ופירורי לחם עם שומשום
אופן ההכנה-
לערבב את כל המרכיבים היטב .
העיסה יוצאת רכה.
להניח בתבנית אפייה נייר אפיה, לשמן מעט
ליצור קציצות מהתערובת להניח בתבנית,
לתנור בחום 200 מ”ע 10 ד”ק.
לצנן ,
לטגן כמו שניצל
לתבול בביצה ופרורי לחם עם שומשום
ניתן להקפיא, לחמם בתנור או טוסטר אובן
בהצלחה🌹