קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת תפוחים מהירה במיוחד לקיץ

צילום – אילנה לוי

 

עוגה שמכינים ב- 5 דקות

מתכון נהדר מאת אילנה לוי האלופה

עוגת תפוחים ב – 5 דקות עבודה אילנה לוי
המתכון הוא של חברתי היקרה שרה יעקב עם שינויים קלים.
המידות לפי כוס מידה 250 מ”ל.
המרכיבים-
6 תפוחים לקלף ולפרוס דק,
לפזר מעליהם כפית קינמון ולשטח בתבנית עגולה משומנת(קוטר 24-25 )
מעל התפוחים לפזר חופן נדיב אגוזי מלך.
מרכיבים לבלילה-
2 ביצים –
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס קמח רגיל
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל.
אופן ההכנה –
לערבב היטב את מרכיבי הבלילה ולשפוך מעל התפוחים.
לאפות ב – 180 מעלות 35/40 דקות.
בהצלחה – אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version