קטגוריות
עוף

חזה עוף צלוי ברוטב ברביקיו הורס

צילום – Aviva Rachlis

חזה עוף צלוי על האש ברוטב ברביקיו הורס

הכינה – אביבה ריקליס

המרכיבים-

חזה עוף פרוס קילו

לרוטב ברביקיו-

בצל קצוץ

מעט ג’ינג’ר קצוץ

2 שיני שום כתושות

2 כפות רסק עגבניות

1/4 כוס קטשופ

1/2 כוס רוטב סויה

1/4 כוס סוכר חום/סלאן

כפית פפריקה מעושנת /רגילה

קצת חריפה צ’ילי או טבסקו

2 כפות חומץ או מיץ לימון

כוס מים

פלפל שחור גרוס ומלח לפי טעם

אופן ההכנה –

נכין רוטב ברביקיו-

נחמם 3 כפות שמן זית עם הבצל.

נוסיף את השום והג’ינג’ר.

נערבב קצת נוסיף תבלינים רוטבים ומים.

נבשל כ- 10 דקות.

במידה ורואים שחסר נוזלים נוסיף עוד קצת מים.

נקרר היטב.

נמרח את חזה העוף ברוטב.

נצלה על הגריל – על האש או על פלנצ’ה.

מחבת פסים.

יוצא טעים רך ועסיסי.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version