סופריטו עם טויסט קטן- מאת – אילנית כרבי
המרכיבים –
4 חלקי עוף
4 תפוחי אדמה
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות סילאן
אופן ההכנה –
נחתוך תפוחי אדמה לקוביות , נמליח ונטגן בשמן עמוק .
נשים כרבע כוס שמן בסיר ונטגן את העופות ( לאחר שניקינו היטב) משני הצדדים , נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס , לאחר טיגון של מספר דקות , ננמיך את האש ונסגור מכסה לאידוי של כרבע שעה נוסיף ככוס וחצי מים רותחים ונבשל עד להתרככות העופות , נכניס את קוביות תפוחי האדמה ונבשל כעשר דקות . נזגג סילאן ונכניס לתנור שחומם מראש ל 210 מעלות טורבו לחמש דקות בשביל הצבע היפה הזה . מעדן ❤
התנור זה כולה 5 דקות וזה רק להשחמה .