קטגוריות
בשר ראש השנה

המנה שכובשת – אסאדו בתנור לא תאמינו כמה קל להכין

אסדו ואוסובוקו בתנור – כמה טעים

מתכון של -אורלי בן צור חקיקי

שימו לב  ,זה 10 דק עבודה

4-5 שעות בתנור

ויש לכם מנה מטורפת לערב חג .

טעים ברמות על חלל⚘

 

המרכיבים –

2 קילו בשר אסאדו על עצם – אפשר לשלב כמה נתחים כמו אוסובוקו

מלח,

פלפל שחור גרוס,

רוטב סויה,

סילאן,

רכז רימונים.

תפוחי אדמה

בצל

שום

אופן ההכנה-

 

נכין את רוטב:

נערבב יחד 4 כפות סילאן, 2 כפות רוטב סויה , 2 כפות רכז רימונים, מעט מלח, כפית פלפל שחור גרוס.

רבע כוס מים.

את הבשר נצרוב במחבת עם מעט שמן זית מכל הצדדים.

בתבנית שנכנסת לתנור נשים:

שכבה בצלים פרוסים.

שכבה תפוח אדמה

שום

נסדר את הבשרים מעל.

נפזר את הרוטב מעל הבשר .

מעל הכל עוד זילוף, סילאן, מלח, פלפל.

אפשר מעט כורכום.

נעטוף בנייר אפיה היטב.

נעטוף עם נייר כסף היטב

נכניס לתנור שחומם מראש

160 מעלות למשך 4-5 שעות .

נבדוק שהבשר רך.

10 דקות אחרונות נוריד את הנייר כסף ונייר אפיה וניתן השחמה לתבשיל .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version