קציצות עדשים כתומות
מאת- בלה שליו
המרכיבים –
2 כוסות עדשים כתומות
2 קישואים
1 בצל
1 גזר
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 אבקת אפיה
3 כפות פירורי לחם
2 ביצים
מלח פלפל שחור כורכום
אופן ההכנה –
להרתיח את העדשים בסיר כ20 דקות עם מעט מלח פלפל וכורכום .
בקערה בניפרד לגרד בפומפיה את הקישוא הבצל והגזר .
ולהוסיף את צרור הפטרוזיליה הקצוצה, פירורי הלחם ואת הביצים ולהוסיף עוד קצת מלח ופלפל שחור .
ברגע שהעדשים מוכנות לסנן מנוזלים ולהוסיף אל התערובת. לערבב הכל יחד ולשים בצד.
לשים נייר אפיה על תבנית ולפזר קצת שמן זית.
לאחר מכן לעשות קציצות ולהניח על התבנית חצי שעה על 220 מעלות.
2 תגובות על “קציצות עדשים כתומות מעולות”
בלה שלום
נראה אחלה מתכון
רק ברשותך שאלה:
מה ניתן לשים במקום קישוא?
תפוח אדמה או ירק אחר