קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת פרג בחושה ורכה

 

צילום – Meir Sabag

עוגת פרג רכה עסיסית

הכין – מאיר סבג

מהמתכון של מלי מאירוב 

המרכיבים-

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן

גביע שמנת חמוצה/יוגורט/3/4 כוס מיץ תפוזים

כוס ורבע פרג טחון

3/4 כוס קוקוס

רבע כוס חלב/מים

כוס קמח

שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה –

העוגה היא בחושה

מערבבים – ביצים וסוכר , מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים לפי הסדר.

טורפים עד שאחיד ומעבירים ל-2 תבניות אינגליש קיייק

או תבנית עגולה 26.

אפייה 175 מעלות בערך 40 דקות – משתנה מתנור לתנור.

הציפוי –

לא חייבים- אפשר רק אבקת סוכר כמו בתמונה.

100 גרם שוקולד מריר

חצי כוס שמנת מתוקה /צמחית

לחמם שמנת לשים שוקולד עד שנמס לשפוך מעל העוגה.

 

2 תגובות על “עוגת פרג בחושה ורכה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version