עוגת פרג רכה עסיסית
הכין – מאיר סבג
מהמתכון של מלי מאירוב
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
גביע שמנת חמוצה/יוגורט/3/4 כוס מיץ תפוזים
כוס ורבע פרג טחון
3/4 כוס קוקוס
רבע כוס חלב/מים
כוס קמח
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה –
העוגה היא בחושה
מערבבים – ביצים וסוכר , מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים לפי הסדר.
טורפים עד שאחיד ומעבירים ל-2 תבניות אינגליש קיייק
או תבנית עגולה 26.
אפייה 175 מעלות בערך 40 דקות – משתנה מתנור לתנור.
הציפוי –
לא חייבים- אפשר רק אבקת סוכר כמו בתמונה.
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה /צמחית
לחמם שמנת לשים שוקולד עד שנמס לשפוך מעל העוגה.
2 תגובות על “עוגת פרג בחושה ורכה”
העוגה נראית נפלא, אם אספיק אנסה היום
תודה