קטגוריות
בשר קציצות

הקבב הכי טעים שיש – קבב להכנה בתנור

 

כרמית דהאן

קבב בתנור קל וטעים קבב רק צריך לבחור בשר טוב
עם מעט מרכיבים ויוצא הכי טעים שיש
המתכון מאת – כרמית מ.דהאן
המרכיבים-
קילו בשר טחון עם שומן מבשר טרי רצוי אפשר להוסיף מעט שומן כבש
בצל מגורד דק
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה –
מערבבים היטב כל המרכיבים ונותנים לבשר לנוח כשעתיים במקרר.
לוקחים כדור בידיים ומצמידים לשיפוד לכל האורך עם הידיים.
מהדקים טוב טוב.
אופים בגריל תנור על חום גבוה 240 מעלות כמה דקות מכל צד
אפשר על מנגל או על פלנצ’ה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version