קטגוריות
חלבי לביבות צמחוני קציצות

לביבות הבטטה של אורנה ואלה

Gali levit

לביבות הבטטה המפורסמות של בית קפה אורנה ואלה

הכינה ושיתפה – גלי לויט

המרכיבים

קילו בטטה

2 כפות רוטב סויה

3/4 כוס קמח

מלח

פלפל

לפי טעם

חמאה לטיגון

אופן ההכנה

לבשל או לאפות את הבטטות.

אחר כך לסנן ולרסק למחית.

לערבב עם התבלינים וקמח.

ללבב לביבות ולטגן בחמאה על מחבת טפלון

ההמלצה להגיש עם רוטב יוגורט כמו צזיקי

3 תגובות על “לביבות הבטטה של אורנה ואלה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version