זה מה שמכינים ליום חורף קר
מרק עגבניות עם גריסי פנינה עוף
מאת לילך ברשישת
המרכיבים –
2 ירכי עוף
4 גזרים – לקוביות קטנות
5 ענפי כרפס לרצועות דקיקות
3 בצלים לקוביות
2 תפוא לקוביות
צרור פטרוזיליה קצוצה
כף מרק עוף
כפית כורכום
פלפל שחור
מלח
4 עגבניות בשלות מגוררות או קופסא קטנה של עגבניות חתוכות
אופן ההכנה –
בסיר המרק שמים מעט שמן בתחתית ומטגנים קלות את הגזר והכרפס.
לאחר מכן מוסיפים את הבצל העגבניות ואת תפוא.
לאחר מכן מכניבים את העוף לצריבה קלה משתי צידיו
ואת כוס הגריסים .
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה ואז מוסיפים את העגבניות הפטרוזיליה והתיבול.
בתאבון❤️