מתכון לעוגת ביסקוויטים קלה שהיא פשוט מעדן
פרווה או חלבי לפי בחירה שלכם
המתכון מאת – ציון אהרון
המרכיבים –
1 פודינג וניל
750 מל’ שמנת, הסוג לפי בחירתכם
חבילת ביסקוויטים
נס קפה
100 גרם שוקולד, הסוג לפי בחירתכם
אופן ההכנה –
שופכים לקערה 500 מל’ של שמנת
ואת הפודינג ווניל.
(יכולים להוסיף גם סוכר בשלב הזה אם אתם אוהבים מתוק)
מקציפים עד שיוצא קצפת מוצקה (צריך להיות מוצק שהקצפת לא נוזלת בכלל כשהופכים את הקערה).
בקערה נוספת שופכים מים חמים לא רותחים.
כף אחת של נס קפה ומערבבים.
טובלים את הביסקוויטים ומניחים בתבנית.
בסיום השכבה הראשונה של הביסקוויטים מורחים מעליהם את הקצפת לשכבה אחידה וחוזרים שוב עם הפעולה של הביסקוויטים ומעליהם שכבה נוספת של הקצפת.
ממיסים את השוקולד עם 250 מל’ קצפת
ומערבבים עד שיוצא נוזלי טיפה.
שופכים את השוקולד על העוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות או למקפיא שעה אחת.
מעדן..בתאבון!
4 תגובות על “מתכון לעוגת ביסקוויטים קלה שהיא פשוט מעדן”
עוגה מהממתת מכינה אותה הרבה אבל ללא שוקולד למעלה אחא קרם וניל משמנת מתוקה.. מעכשיו אנסה עם שוקולד נראה טעייםםםם תודה רבה לך💙
תודה
אני גם אוהבת למרוח שוקולד על הבסקוויטים עצמם ומעל קצפת…כך שיש את טעם השוקולד בתוך הבסקוויטים..
בנוסף לעיתים מניחה שכבה ראשונה בשקוטים עבים אווריריים אחרי שהמסתי אותם קלות בנס קפה חם וזה נותן תחושה של בסיס טורט..
אפשר הכל