הפתיתים הכי טעימים בעולם
מאת – אילנית כרבי
המרכיבים –
כוס פתיתים
בצל
חצי צרור כוסברה קצוצה
מלח ופלפל שחור
כפית מרק עוף
כפית כורכום
בזיליקום יבש
אופן ההכנה –
נחתוך לקוביות קטנות ונטגן את הבצל עד להזהבה,
נוסיף את הפתיתים ונטגן מספר דקות .
נוסיף את הכוסברה ואת התבלינים.
לאחר מכן נוסיף מים רותחים עם מעט מרק עוף (אני שמה מים לפי העין , זה אמור לכסות את הפתיתים ).
נכסה את המכסה ונערבב עם מזלג מידי פעם ( לא לכסות את המכסה עד הסוף אלא חצי כדי שהם לא ידבקו).
כשהפתיתים מוכנים נפתח מעט עם מזלג ונניח להם חמש דקות להתקרר. מנה טעימה וקלה.
7 תגובות על “הפתיתים הכי טעימים בעולם”
יאמי להכין כל יום, מחממים את הלב טעים וקל להכנה אל תתעצלו להכין ממש דקות ספורות והפתיתים המעיפים מוכנים
כמה מים בדיוק?
כפול מהפתיתים
למה בכל מתכון בארץ משתמשים ברעל אבקת מרק ? לא ברור לי
אפשר בלי כמובן זה אישי כל אחד ומה שאוהב
אילו תבלינים שמים בפתיתים
מה שאוהבים