עוגת גבינה באסקית
והנה מתכון מעולה
המרכיבים –
ק”ג גבינת שמנת 30%
2 מיכלי שמנת מתוקה 38% 500 מ”ל
כוס וחצי סוכר
4 כפות קמח
5 ביצים
אופן ההכנה –
לערבב את הגבינה עם השמנת המתוקה.
להוסיף סוכר, קמח ואת הביצים בהדרגה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
לשמן נייר אפיה בחמאה ולמזוג את הבלילה של העוגה לתבנית.
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ50 דקות בשלב הכי נמוך בתנור.
כשמוצאים את העוגה מהתנור האמצע ממש רוטט
זה אמור להיות ככה…
מצננים, ואחרי 12 שעות המתנה (ארוכות מאוד- זה מה שבעלי טען😂)
היא מוכנה – אוורירית נימוחה וטעימה בצורה יוצאת דופן
בתאבון!
4 תגובות על “עוגת גבינה באסקית”
בבקשה
200 מעלות חימום התנור
או 200 מעלות לאפות???
לאפות 200 מעלות
שמנת מתוקה 2 מיכלים. של 500 מל או סהכ 500 מל?
כן