שוקיים של עוף ללא עצם ממולא בבשר ואורז, מעדן
מאת – חנה ראובני
המרכיבים –
חבילת שוקיי עוף (אפשר להשתמש בפרגית)
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור כוסברה קצוצה
בצל
אורז חצי מבושל
מלח ופלפל שחור
פפריקה מתוקה
סילאן
אופן ההכנה –
מפרקת את העצם מהשוק.
לתערובת המילוי שמה בקערה את הבשר הטחון
הכוסברה , הבצל הקצוץ/מגורד, את האורז והתבלינים .
מעל העוף למרוח תערובת של שמן סילאן ופפריקה ולשים מעט מים בתחתית .
לאפות בתבנית בחום של 180 מעלות כ 45.