תפוחי אדמה אפויים בתנור עם טימין שום ושמן זית
במיוחד לשבת וחג
מאת – Talya aharoni
המרכיבים –
תפוחי אדמה
שום
מלח גס
שמן זית
טימין
פלפל שחור
אופן ההכנה –
חורצים את תפוחי האדמה מלמעלה כמו בתמונה.
מערבבים בקערה את התבלינים ומכניסים את תערובת התיבול לחריצים שיצרתם בתפוחי האדמה.
מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות
מכסים בנייר אפייה, ואופיה לכ40 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים ואפויים .
לאחר מכן מוציאים את נייר האפייה ואופים עד שהם חרוכים ומזהיבים בתאבון.
למתכונים נוספים מוזמנות באהבה לאינסטגרם הטעים שלי
https://www.instagram.com/talyaharoni/