מלבי מעלף ב 5 דקות עבודה
מאת – מיכל גבע רוזנברג
המרכיבים –
2 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
4 סוכר וניל
כף מי ורדים
100 גרם קורנפלור עם כוס נוספת של חלב
אופן ההכנה –
בסיר נשים לרתיחה את כל המרכיבים למעט החלב עם הקורנפלור.
אחרי שהנוזלים בסיר רותחים, מכבים את האש
ומוסיפים לסיר את החלב עם הקורנפלור ומערבבים עם כף עץ כל הזמן עד להסמכה.
למזוג לתבנית איגליש קייק או כוסות אישיות, ולמקרר לכמה שעות.
הכנתי לאורחים של אתמול, התעלפו על זה, חייבת להכין מנה נוספת לאורחים של היום.
4 תגובות על “מתכון מדוייק למלבי”
מה הצבע האדום במלבי?
צבע מאכל יש לקנות רוטב מוכן
את לא שמה מיי זהר או וורדים?
אני שמה בבישול
אפשר בסוף הבישול מי ורדים כמובן