פשטידת קישואים קלה
אותה אני המון מכינה הכי טעימה שיש
הכינה – Shimonnina Cohen
המתכון מהספר של קובי בר
עם קצת שינויים
המרכיבים-
5 קישואים גדולים מגורדים גס
4 בצלים גדולים מגורדים גס
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
חצי כוס מים/או חלב
חצי כוס שמן
3 ביצים
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה –
את הבצל והקישואים לגרד במעבד מזון.
לפזר מלח קצת ואחר כך לסחוט טוב טוב.
עכשיו לערבב הכל יחד.
לאפות בחום 180° כחצי שעה או יותר תלוי בתנור שתראו שהפשטידה אפויה טוב.
מתאים לתבנית בקוטר 22-26 או תבנית מלבנית 20/25