קטגוריות
עוף ראש השנה

מתכון לצלי עוף צהוב עם אפונה וכרפס

יוכי דהן
צלי עוף עם אפונה וכרפס.
הכי קל והכי טעים ובריא
מאת – יוכי דהן
המרכיבים-
3-4 כרעיים עוף נקיים ושטופים
4 ענפים כרפס/סלרי עלים  שטוף וחתוך
חצי שקית אפונה ירוקה קפואה
בצל קצוץ
מרק עוף-לא חובה
מלח
פלפל שחור
כורכום כפית
שום
אפשר להוסיף קוביות של תפוח אדמה
אופן ההכנה –
 לטגן בסיר בצל חתוך לקוביות במעט שמן, להוסיף כרפס חתוך ואפונה ושום.
 מעל להניח את העוף. לטגן קצת ולהוסיף תבלינים ומים קצת פחות מגובה העוף.
להרתיח על אש גבוהה ואח״כ להוריד לאש בינונית ומידי פעם לפזר את הרוטב עם כף מעל העוף עד שהנוזלים מתאדים ונשאר רוטב סמיך בערך שעה.

6 תגובות על “מתכון לצלי עוף צהוב עם אפונה וכרפס”

כיוון שהאפונה הקפואה כבר בעצם מוכנה , זה לא הרבה זמן בישול עד שהעוף מוכן , ואם לא כדאי להכניס רבע שעה לפני סיום בישול העוף .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version