זו עוגת תפוחים פשוט מעולה
מערבבים הכל ולתנור
הכי אני אוהבת ב- 2 תבניות אינגליש
זה יוצא הכי מוצלח
מאת –Hila Aharon Gueta
המרכיבים-
4 תפוחים(צהובים או ירוקים) קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר דמררה
4 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
כוס שמן
כפית מלאה קינמון
קורט מלח
אופן ההכנה –
לערבב ביחד את התפוחים עם הסוכר החום והקינמון.
בקערה נפרדת לערבב או במיקסר
4ביצים, סוכר, כוס שמן וקורט מלח.
אני ממליצה להוסיף גם גרידה של לימון.
להוסיף קמח ולערבב לבלילה חלקה.
מוסיפים את תערובת התפוחים לבלילה .
משמנים ומעבירים ל- 2 אינגליש קייק
אופים בחום בינוני 170 מעלות כ – 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי