איך מכינים מג’דרה – זה פשוט והכי טעים
מג’דרה נהדרת
מתאימה לכל ארוחה
מאוד בריא וטעים
מאת – שרה סייג
המרכיבים-
כוס עדשים ירוקים/שחורים
3 בצלים קצוצים
כפית כורכום
כפית כמון
מלח
פלפל שחור
2 כוסות אורז בסמטי/יסמין
אופן ההכנה –
לבשל 20 דק במים רותחים עם מעט מלח את העדשים .
לסנן.
לטגן את הבצל בשמן עד שמשחים טוב טוב
להוסיף לבצל
כפית כורכום
כפית כמון
מלח
פלפל
לערבב טוב טוב
לקחת 2 כוסות אורז בסמטי לשטוף טוב ולסנן.
להוסיף לבצל לטגן מעט
להוסיף את העדשים ולהוסיף מים עד כיסוי העדשים להשאיר על אש גבוה כמה דקות ולאחר מכן על אש נמוכה
עד שהמים נספגים
ולסגור את הסיר בערך כ 20 דק
בתאבון!
תגובה אחת על “איך מכינים מג’דרה – זה פשוט והכי טעים”
מציעה להשרות עדשים לטובת קטניה שלא גורמת לנפיחות