קטגוריות
Uncategorized

עוגת ג’רבו הונגרית מסורתית עם ריבת משמש

Rivka hermesh

עוגת הג’רבו המפורסמת של הונגריה

מכינים עם ריבת משמש ועדיף שתהיה תוצרת בית.

תמונה באדיבות –

רבקה חרמש

המרכיבים

לבצק-

חצי קילו קמח

3 כפות סוכר

כף שמרים יבשים

250 גר חמאה

3 ביצים

קורט מלח

למלית-

ריבת משמשים

2 כוסות אגוזי מלך קצוצים דק

להוסיף לאגוזים גרידת לימון

ציפוי –

200 גרם שוקולד

חצי אריזה שמנת מתוקה

אופן הכנה

הבצק – לשים מרכיבים  במיקסר ללוש עד לקבלת בצק אחיד.

לחלק לארבעה חלקים שווים

להכניס לקירור לילה.

לרדד כל חלק למלבן בעובי דק

לשים בתבנית על ניר אפיה.

למרוח ריבה ומעל אגוזים.

שוב בצק ושוב ריבה ואגוזים

ככה שכבות

לאפות 170 מעלות 40 דקות.

לאחר קירור להכין קרם שוקולד.

לחמם יחד שוקולד ושמנת

לשפוך על העוגה. לשים במקרר ליצוב השוקולד.

לאחר שמתייצב לחתוך.

 

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version