בלינצ’ס במילוי בשר
כמו של אולמות אירועים
יאמי כמה טעים
מאת – אילנה טל
את עלי הבלינצ’ס
ניתן למלא בבשר,גבינה,פטריות
ל כ 40-45 יחידות
כוס המידה חד פעמי חם
לבלילה
המרכיבים-
5 ביצים
כפית מחוקה מלח
רבע כוס שמן
5 כוסות מים
3 כוסות מלאות קמח
רבע כפית אבקת אפיה
למלית בשר-
חצי קילו בשר בקר טחון
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
פלפל סודניה גרוס
מעט תבלין כוסברה
מעט בהרט
3 כפות שמן
אופן ההכנה –
הבלינצ’ס-
טורפים במטריפה ידנית
ביצים ,מים, מלח,
שמן מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים למרקם חלק,ניתן להעביר במסננת.
מניחים 10 דקות בצד.
מחממים מחבת בלינצ’ס
משמנים מעט עם נייר מגבת שטבלנו בשמן או בספריי שמן
יוצקים בעזרת מצקת ושופכים את השארית, מטגנים כ 2 דקות
הופכים ישירות על משטח נקי.
אני מסדרת אחד על השני.
הכנת המלית –
מקפיצים בשר טחון עם בצל ותבלינים, מערבבים מקררים.
כמו שאתם מכינים בורקס בשר
מניחים מלית בראש הבלינצ’ס ומגלגלים כמו בסרטון.
מחממים מעט שמן במחבת טפלון ומטגנים כפי שהוא, אין צורך בציפוי או ביצה.
מאחסנים בקופסא אטומה במקפיא.
תגובה אחת על “מתכון לבלינצ’ס במילוי בשר של אולמות אירועים”
תודה רבה מתכון נפלא וטעים. שבת שלום.