קציצות עוף ברוטב פטריות – מתכון מושלם
עפ”י מתכון של מלי
מאת –Lena Hankin
המצרכים-
חצי קילו עוף טחון
תפוח אדמה מגורד או גזר
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות פירורי לחם/קמח מצה
מלח
מעט כורכום
פלפל שחור
חצי כפית פפריקה
לרוטב –
בצל גדול
שום כתוש
2 כפות טריאקי
כף דבש
פטריות חתוכות
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כורכום
מרק עוף כפית – לא חייב
מים
אופן הכנה –
לערבב את מצרכי הקציצה
לטגן בשמן משני צדדים
להכין סיר גדול עם קצת שמן
נטגן בצל ,שום , פטריות נוסיף את התבלינים וקצת מים רותחים.
נשים קציצות ונבשל כחצי שעה.
2 תגובות על “הקציצות הכי טעימות, כך אני חושבת – סיר לשבת”
נשמע ונראה, נהדר את מטגנת את הבצל פיטריות ושום לפני שאת מכניסה לקציצות?
תלכי לפי ההוראות מה שרשום