קטגוריות
בשר

מתכון לחמין – צ’ולנט עם קישקע

 

צילום – Malca Kroytoru

למי שמחפש מתכון לחמין של התוכנית

המטבח המנצח

קבלו מתכון קלאסי לחמין טוב

כמו של פעם

לבחור בשר טוב וזה מה שעושה את העבודה

המרכיבים-

קילו וחצי בשר- שפונדרה,אוסובוקו

2-3 עצמות מוח

קישקע (הקנוי מצויין)

3 בצלים

ראש שום חצוי

5 תפוחי אדמה חתוכים

3 כוסות שעועית לבנה מושרית 24 שעות

חצי כוס גריסים שטופים

2 כפות סוכר חום

3 כפות דבש

פלפל שחור הרבה

כף פפריקה

מלח לפי טעם

ביצים 4-6

אופן הכנה –

מסדרים את כל המרכיבים בשכבות בסיר כבד.

כשלמטה שכבת בצל פרוס

למעלה מסדרים את הקישקע הביצים .

מחממים הסיר ,היטב .

מוסיפים מים ותבלינים .

לאחר שרותח מעבירים לאש נמוכה .

מבשלים כשעה ומעבירים לפלטה לשבת.

או בתנור 100 מעלות עד לארוחה בשבת בצהריים.

בתאבון

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version