סהרוני שקדים מושלמים
מאת – סמדר וקנין
המרכיבים-
200 גרם חמאה
קורט מלח
100 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות מים
200 גרם שקדים טחונים
210 גרם קמח
40 גרם קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה-
עם וו גיטרה מערבבים חמאה ,מלח,אבקת סוכר,
תמצית וניל ומים לתערובת אוורירית.
מוסיפים את שאר המרכיבים עד לקבלת פירורי בצק.
מעבירים למשטח מקומח ומאחדים את הבצק.
נותנים לבצק מנוחה חצי שעה במקרר.
יוצרים סהרונים .
אפיה למשך 15 -25 דקות לערך תלוי בחוזק התנור שלא ישרפו
160 מעלות