קטגוריות
Uncategorized

הכי פשוט והכי טעים – הכנתי מרק תימני

גאולה לוי

הכי פשוט

זה המרק הזה

וכמה הוא טעים

עם חילבה ולחוח

מאת גאולה לוי

המרכיבים

שוקיים או חלקים אחרים של עוף

2 בצלים

עגבניה

תפוחי אדמה כ – 3 קוביות גדולות

חבילה כוסברה

2 כפות חוואיג’

2 כפות מרק עוף

אופן ההכנה

להרתיח סיר עם מים למרק לבשל את חלקי העוף ולהוסיף  ,בצלים שלמים , עגבניה שלמה לחרוץ למעלה, תפוחי אדמה  וכוסברה  לא לקצוץ .

להרתיח ולהוציא למעלה את הקצף .

ולהוסיף  חוויג למרק
ומרק עוף .

לבשל שעה עם מכסה .

אני מכינה וכל הבית בריח של מרק תימני נפלא

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version