קטגוריות
Uncategorized בשר עוף

מתכון לשבת חורפית – חמין גריסי פנינה

מירב אלבז

 

חמין גריסי פנינה

מאת – ירב אלבז

המרכיבים – 

קילו כרעיים של עוף

חצי קילו קוביות בשר לחמין
2 כוסות גריסי פנינה (אפשר גם חיטה)
תפו”א

בטטה

5-6 ביצים

שום שלם

2 תמרים

לתיבול:

מלח ופלפל שחור לפי טעם

כף מרק עוף

כף כמון

כף פפריקה

חצי כוס שמן

אופן ההכנה – 

בתוך סיר גדול שמים את הבשר וכל הירקות .

מעל מוסיפים את הגריסים ושופכים את התיבול.

בתוך כוס שמים את כל התבלינים ומוסיפים את השמן.

מערבבים היטב ושופכים לסיר.
מוסיפה מים בגובה התכולה.

מבשלים כ30 עד 40 דקות ומוסיפים את הביצים.
מניחים על הפלטה כשהסיר חם , ונהנים למחרת בצהריים מכל ביס.

בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version