קטגוריות
חגים חלבי עוגות עוגות גבינה עוגות שוקולד

עוגת ביסקוויטים כיפית לסופ”ש

Riki Cohen Wandratsch
עוגת ביסקוויטים טעימה ומשודרגת עם גבינת מסקרפונה לקרם עשיר וטעים
מאת – Riki Cohen Wandratsch
המרכיבים – 
(לתבנית מלבנית 30*23*6)
כחבילה וחצי ביסקוויטים בכל טעם שאוהבים ( אני משלבת לסירוגין רגיל ושוקו)
חלב או קפה לטבילה
פודינג וניל אחד
כוס חלב (240 מ”ל)
מיכל וחצי שמנת מתוקה (375 מ”ל)
4 כפות אבקת סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה
לציפוי גנאש שוקולד מריר:
חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ”ל)
120 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה – 
במיקסר מקציפים לקצפת יציבה את הפודינג וניל, כוס החלב, השמנת המתוקה ואבקת הסוכר.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבלים במהירות נמוכה לקבלת תערובת אחידה.
מסדרים שכבת ביסקוויטים טבולים, מעל משטחים חצי מכמות הקרם, מעל מסדרים שכבה של ביסקוויטים טבולים ומעליהם את שאר הקרם.
אפשר מעל הקרם לסיים בשכבת ביסקוויטים נוספת , לא חייב.
מקררים להתייצבות.
לאחר מכן , מכינים את ציפוי הגנאש שוקולד מריר.
ממיסים במיקרו את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר כשהוא שבור לקוביות, מערבבים לתערובת חלקה ללא גושים, ושופכים מעל. מקררים מעט שוב , חותכים ונהנים מכל ביס, בהצלחה !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version