פשטידת פטריות ובצל
מאת – כרמית דהאן
המרכיבים –
2 סלסלות פטריות טריות פרוסות דק
בצל קטן קצוץ דק
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
חצי צרור שמיר קצוץ
כוס וחצי רויון
מיכל שמנת לבישול 250 מ”ל
3 כפות קמח תופח
4 ביצים
2 כפות גבינה צהובה מגוררת
2 כפות גבינה בולגרית מגוררדת
כף אבקת מרק פטריות
כף אבקת מרק בצל
מעט מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
אופן ההכנה –
במחבת שמים כף שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק,
מטגנים, מורידים מהאש ומצננים.
בקערה גדולה טורפים את הביצים מוסיפים את הרויון והשמנת לבישול ומוסיפים את הפטריות והבצל המטוגנים ושמיר קצוץ.
מוסיפים את הקמח הגבינות והתבלינים
ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית משומנת,
אופים בחום של 200 מעלות בין 30 ל 40 דקות
בהצלחה!!