קטגוריות
Uncategorized

פילה סלמון צלוי בתנור – כך תכינו אותו במדויק

פילה סלמון צלוי בתנור♥️ / אריאלה גולדמן

המרכיבים-

נתח פילה סלמון טרי במשקל בערך 800 גרם / או קפוא ומופשר פרוס לנתחים יפים

מערבבים יחד-
4 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
רבע כוס מידה סילאן
רבע כוס מידה רוטב צ’ילי
כפית פפריקה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מיץ טרי סחוט מ 1/2 לימון

 

אופן ההכנה –
מברישים את הנתחים ברוטב.
מחממים את התנור לחום גבוה 220 מעלות- תוכנית אפייה רגילה
מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומברישים אותו היטב ב 2 כפות מהשמן
מכניסים את התבנית אל התנור בלי הדג ומחממים אותה 5 דקות.

חשוב שהיא תהיה חמה.
מוציאים ומנמיכים ל 200 מעלות ומניחים בה את נתח הדג, על צד העור וצולים 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version