קטגוריות
חגים עוף

סופריטו עם טויסט קטן שמשדרג לנו את התבשיל

אילנית כרבי
סופריטו עוף
מאת – אילנית כרבי
המרכיבים – 
3-4 תפוחי אדמה
רבע כוס שמן
קילו עוף ( כרעיים, שוקיים או גם יחד מה שאוהבים )
מלח ופלפל שחור לפי טעם
כף סילאן
אופן ההכנה – 
נחתוך את תפוחי האדמה לקוביות , נמליח ונטגן בשמן עמוק .
נשים שמן בסיר ונטגן את העופות (לאחר שניקינו היטב) משני הצדדים , נפזר מלח ופלפל שחור , לאחר טיגון של מספר דקות , ננמיך את האש ונסגור את המכסה לאידוי של כרבע שעה.
נוסיף ככוס וחצי מים רותחים ונבשל עד להתרככות העופות , משהו כמו שעה.
נכניס את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות ונמשיך לבשל לכעשר דקות .
נזגג בסילאן ונכניס לתנור שחומם מראש ל 210 מעלות טורבו לכחמש דקות בשביל הצבע היפה הזה, זה מעדן!
לא חייבים לבצע את שלב התנור, אפשר לוותר על זה, אבל מבטיחה לכם שתופתעו איך שזה משדרג!
בהצלחה !!!
אילנית כרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version