עוף בשקית קוקי
מאת – נורית כהן
המרכיבים –
4-5 כרעיים ושוקיים של עוף
2 תפוחי אדמה חתוכים גס
ראש שום
לרוטב:
חצי כוס סילאן
כפית מלח
כף פפריקה
כפית כמון
חצי כוס מים
אופן ההכנה –
להכניס לשקית את העוף, תפוחי האדמה והשום.
לערבב היטב בקערית את מרכיבים הרוטב, ולשפוך לתוך השקית. לסגור ולהפוך מכל כיוון שהרוטב יכסה את הבשר מכל כיוון.
להכניס לתנור בחום של 195 מעלות למשך כשעה
ותהנו!!
8 תגובות על “מתכון לעוף בשקית קוקי כמה קל ככה טעים”
250 מעלות? . 220 הספיק לי די והותר ל3/4 שעה ואחרכך השחמה ללא השקית.
אסור יותר מ200 בשקיות קוקי. זה רעיל
אוקי תודה
נשמע טעים יאמי. חג שמח רבקה כפר סבא רק הכמות של הדבש,מורידה סוכר,דבש חום. גם ככה יצא טעים. חג שמח
כייף של מתכון קל וטעים מאוד
תודה
יצא טעים עפו על זה אצלי
מהמם