בליל הסדר הכנתי כבד קצוץ, מ- 1.700 ק״ג כבד.
היה כל כך טעים ונגמר כל כך מהר שהחלטתי להכין היום שוב.
מאת – Tamar Leist
המרכיבים –
3 בצלים פרוסים
חצי קילו כבד עוף
3 ביצים קשות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
לטגן בשמן את הבצלים עד להשחמה קלה.
להעביר לקערה,
ובאותה המחבת לטגן את הכבד עוף.
במטחנת בשר, לטחון את הבצל, הכבד והביצים הקשות.
לתבל בפלפל השחור והמלח.
אם יוצא מעט יבש, אפשר להוסיף עוד מעט שמן, או 2 כפות מיונז.
חג שמח, בהצלחה !!!