קטגוריות
חגים עוגות צמחוני

מעקודה מרוקאית מהמטבח של אמא

איטל איטלי
פשטידת מעקודה
מאת – איטל איטלי
המרכיבים – 
6 תפו”א בינוניים מבושלים
2 גזרים מבושלים חתוכים לקוביות
כוס וחצי אפונה משקית אפונה או קופסת שימורים
7 ביצים טרופות
כוס קמח (אני הוספתי אני אוהבת פשטידה פחות רטובה )
תבנית nonstick (לא נדבקת) או סיר שלא נדבק קטן
מלח ופלפל שחור
כפית כורכום
כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה – 
את התפוחי האדמה והגזרים מבשלים ומקררים ללילה.
לאחר לילה מרסקים את תפוחי האדמה, ואת הגזר חותכים לקוביות.
שמים אותם בקערה ומוסיפים את האפונה הביצים הקמח והתבלינים.
מערבבים היטב ולוקחים את התבנית, יוצקים לתוכה את הבלילה ומכניסים לתנור על 180 מעלות בין 45-60 דק’ (כל תנור הוא שונה)
מקררים 10 דק’ ואז הופכים.
בתאבון!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version