אחרי שתטעמו תווכחו
אלה הכי טעימות
מאת רונית בוקובזה
המרכיבים-
תפו”א מגורדים דק
בצל גדול מגורד גס
גזר
קישוא
3 בצל ירוק
חצי צרור
2 עלי כרפס
חצי צרור
3 כפות גדושות פירורי לחם
3 ביצים
כפית סחוג אדום
חצי כפית כמון, כורכום
חצי כפית קארי
3 שיני שום כתוש
אופן ההכנה –
לגרד ולקצוץ כל הירקות .
לסחוט הכל טוב טוב מהנוזלים.
להוסיף בצל ירוק קצוץ קטן
פירורי לחם לבנים
3 ביצים
מלח פלפל שחור גרוס
כפית סחוג אדום או פלפל צומה
חצי כפית כורכום כמון
3 שיני שום מגורדים דק
חצי כפית קארי לא חריף
לערבב הכל יחד
לחמם בסיר או מחבת שמן עמוק רותח ולהנמיך
ואז לטגן היטב משני צדדים.
להגיש עם
מטבל : טחינה ,עמבה
פיתות סלטים
תגובה אחת על “קציצות ירק מטריפות עם התיבול הסודי שלי”
קציצות משגעות טעימות פריכות