קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת התפוחים הנפלאה שלי – עוגה מנצחת

 

חגית ועמי טואיטו

עוגת התפוחים הטעימה ביותר עוגה מנצחת

פרווה לשבת שלנו תמיד מתאימה .

רכה עסיסית והכי קלה להכנה

כל שבת אני מכינה אותה

המתכון שיתפה – חגית טויאטו

 

המרכיבים-

3 תפוחים זהובים קלופים וחתוכים קוביות קטנות

4 ביצים

3/4 כוס שמן

כוס סוכר

2 כוסות קמח תופח

כף קינמון

חצי כוס מיץ תפוזים או מים

חופן אגוזי מלך או צימוקים

קמצוץ מלח

אופן ההכנה –

נקציף ביצים עם סוכר .

נוסיף בהדרגה את הנוזלים השמן והמיץ ואחר כך נוסיף קמח.

כאשר הבלילה אחידה נקפל פנימה את התפוחים.

ניצוק את הבלילה לתבנית סיר פלא או 26 עגולה.

נפזר מעט סוכר עם קינמון למעלה .

נאפה 180 מעלות 40 דקות או עד יציבות העוגה.

עוגות תפוחים – כל המתכונים באתר 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version