קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני

איך להכין כרוב כבוש של השווארמה

 

עשירה סיגלית

כך תכינו כרוב כבוש כמו של השווארמה

הכנת כרוב כבוש מהיר

המתכון של עשירה סיגלית

המצרכים –

כרוב

מלח

מעט שמן זית

2-3 כפות חומץ

לימון סחוט או מלח לימון

אופן ההכנה –

לחתוך את הכרוב
לשים במסננת מעל קערה
לפזר מלח ושמן זית לתת עיסוי טוב.
להניח בצד כשעה להגיר נוזלים.
להוסיף חומץ לימון ומלח במידה וצריך עוד.
טיפ שקיבלתי
לעסות גם עם מעט מלח לימון.
כמו בן לטעום ולהוסיף לפי טעם – מלח ולימון .

רצונכם להכין כרוב כבוש בתסיסה –

זה הרבה יותר בריא

וכך מכינים –

כרוב לבן פרוס דק

לפזר עליו מלח גס – 3% ממשקל הכרוב.

לעסות ולהניח שעה או שעתיים ככה בתוך הקערה.

לאחר מכן לדחוס לתוך צנצנת מעוקרת, כולל הנוזלים.

במידה וחסר נוזלים להוסיף מים.

לסגור ולהעמיד במקום מוצל בבית.

3-4 ימים בקיץ בחורף קצת יותר .

מידי יום לפתוח צנצנת לשחרר תסיסה ולסגור.

לאחר שהכרוב מוכן לאחסן בקירור.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version