כולם מכורים לפתיתים שלי -מתכון עם מרכיב סודי בהכנה
אחרי שתכינו את אלה תראו שהם הכי טעימים
מאת – יפית שירה לוי
המרכיבים-
2 בצלים
כף וחצי סילאן -כן זה המרכיב הסודי משפר את הטעם ברמות !
2 כוסות פתיתים
פלפל שחור
כפית מרק עוף
מלח
אופן ההכנה –
2בצלים לחתוך קטן
לטגן להזהבה.
ולהוסיף כף וחצי סילאן על הבצל המטוגן ולהמשיך לטגן ולערבב
הבצל עד שהצבע שלו שחום.
להוסיף את הפתיתים ולתת להם לתפוס צבע
מהטיגון להוסיף מים לכיסוי
פלפל שחור מרק עוף ומלח. להעביר
לאש נמוכה עד שהמים נספגים.
לא לגעת עד שקצת מתקרר.
טעים ברמות
הסילאן בתוספת הבצל נותן טעם קטלני.
יצא טעים
4 תגובות על “כולם מכורים לפתיתים שלי -מתכון עם מרכיב סודי בהכנה”
כמה מים לכיסוי? שלא יצא דביק או להיפך…
כפול מכמות הפתיתים
ואם הילדים לא אוהבים בצל? מתי להוסיף את הסילאן?
אל תשימי , להוסיףלתבשיל לא שמנה