קטגוריות
עוגות ראש השנה

המלצה לשבת – טורט וניל רכה עסיסית ומיוחדת

מאיה בוטראשווילי

עוגה מושלמת לכבוד שבת

הכינה מאיה בוטראשווילי

המרכיבים-

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

גביע שמנת מתוקה

3/4 כוס שמן

2 וחצי כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

שקית אינסטנט פודינג וניל

2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה-

נקציף ביצים עם סוכר.

לאחר שהתקבל קצף תפוח ,נוריד מהירות מיקסר להכי חלש.

נוסיף שמן ואחר כך את כל היבשים והשמנת לסירוגין .

כשהבלילה אחידה נעביר לתבנית מלבנית קטנה או 26 עגול.

אפייה 180 מעלות 40 דקות או עד שהעוגה מתייצבת .

לאחר שהעוגה קרה

אפשר לצפות בריבת חלב

בכיף ובהצלחה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version