4 תבניות אינגליש קייק עוגת תפוזים רכה וטעימה
מאת – Oriya Elmakies Kdoshim
המרכיבים –
7 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
1 א.אפייה
אופן ההכנה –
ראשית, נשים את החלמונים עם כוס סוכר אחת בקערת המיקסר ונתחיל להקציף במהירות נמוכה.
בהדרגה מוסיפים את השמן,
ולאחר שסיימנו עם השמן נוסיף את הקמח ואת אבקת האפייה.
אחרי שהכל מעורבב מוסיפים את מיץ התפוזים שסחטנו ומערבבים הכל יחד.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הכוס סוכר השנייה לקצף תפוח ויציב.
במצב ש2 התערובות מוכנות נתחיל בתנועות קיפול לאחד בין שתיהן. נעביר לתבניות האינגליש קייק ונעביר לתנור שחומם מראש ל175 מעלות עד שהעוגה יוצאת יבשה כאשר מכניסים אליה קיסם.
כשהעוגה מוכנה לכבות את התנור ולהשאיר בפנים עד לקירור אחרת היא מאבדת מהצורה היפה שלה.
בהצלחה!