זהירות ממכר – לביבות עיג’ה מדהימות
מאת – נעמוני בקיש
המרכיבים –
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
צרור שמיר קצוץ
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד
כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות קמח
3 ביצים
אופן ההכנה –
ראשית עלינו לגרד ולסחוט את תפוחי האדמה והבצל מהנוזלים.
לשים את תפוחי האדמה והבצל המגורדים בקערה ולהוסיף את הירוקים הקצוצים.
בשלב הזה נתבל נערב ונוסיף את הביצים .
לאחר ערבוב טוב נוסיף את הקמח לעיסה אחידה.
נחמם שמן במחבת,
ולטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים.
להוציא לנייר סופג ולהגיש .