קטגוריות
חלבי

פשטידת מנגולד ותרד עם גבינות הכי טעימה שיש

 

Adina batash

פשטידת מנגולד עם תרד וגבינות

מאת עדינה בטש

המרכיבים

חבילה קטנה עלי מנגולד וחבילה עלי תרד

4 ביצים

כוס קמח תופח

גביע גבינה לבנה

גביע שמנת חמוצה

חצי  גליל פרומעז מגורדת

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

כ 200 גרם גבינה קשה ומלוחה כמו צפתית

מלח (כ-1/2 כפית), פלפל שחור

אופן ההכנה –

לחלוט את עלי המנגולד והתרד.

לסחוט ולקרר לקצוץ.

לערבב היטב את כל החומרים יחד לתערובת אחידה.

לשמן תבנית ולהעביר את התערובת ולפזר מעל שומשום

לאפות 180 מעלות כשעה

להכניס קיסם ולראות שיוצא יבש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version