קטגוריות
עוגות ראש השנה

עוגת קפה ואגוזים – מהמושלמות שבעוגות !

קרן גן חיים

זו עוגה מושלמת פשוט פגזית !

המתכון של זהירה שליו

הכינה קרן

לתבנית קוגלהוף או רגילה קפיצית קוטר 24 או 2 אינגליש

המרכיבים-

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

3/4 כוס שמן

כוס מים חמימים +כפית גדושה נס קפה

חצי כוס אגוזים קצוצים

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

קורט מלח

אופן ההכנה –

מכינים את התבנית משמנים היטב ומפזרים מעט אגוזים טחונים על הקרקעית.

מקציפים את הביצים עם הסוכר כמה דקות טובות עד שהופך לקצף תפוח.

לאחר מכן מנמיכים את פעולת המיקסר.

מוסיפים בהדרגה את הנוזלים שמן, ומים.

אחר כך את היבשים קמח אגוזים ומלח.

מטמיעים את התערובת שתהיה אחידה.

מעבירים בלילה לתבנית.

אופים על טמפרטורה של 160 מעלות כשעה.

לאחר שהעוגה מתקררת מחלצים מהתבנית

 

ציפוי  –

שמנת מתוקה או פרווה

חצי שקית אינסטנט וניל

חצי כוס חלב/או צמחי

כפית נס קפה

כף סוכר

להקציף יחד הכל ולצפות את העוגה

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version