איך מכינים את השניצלים הכי טעימים בעולם
מאת – Shiran Hadad
המרכיבים –
קילו חזה עוף פרוס לשניצל דק דק
פירורי לחם מוזהבים
3 ביצים
כף שטוחה קורנפלור + רבע כוס מים
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
חצי כפית כמון
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש (אפשר גם אבקת שום)
כפית חרדל
אופן ההכנה –
תחילה נערבב את כל מרכיבי הבלילה של הביצים למשרה העוף.
נטרוף את הביצים יחד עם הקורנפלור והמים עד שהכל חלק וללא גושים.
נוסיף את החרדל והתבלינים ונערבב היטב .
לבלילית הביצה נוסיף את חזה העוף הפרוס ונעביר למקרר לספיגת טעמים , לבין שעה עד לילה לפני.
ליד תערובות הביצה עם החזה עוף נשים צלחת גדולה של פירורי לחם ( אפשר ואף מומלץ להוסיף לה עוד תיבול איזה שתרצו ואף שומשום).
נצפה כל פרוסת חזה עוף טוב טוב בפירורי הלחם ונהדק היטב .
לאחר שציפינו את כל השניצלים נשים סיר עם שמן בטיגון עמוק .
חשוב שיהי טיגון עמוק ככה השניצל סופג פחות שמן ויוצא יותר קריספי.
בתאבון!