קטגוריות
לביבות צמחוני קציצות

לביבות עיג’ה של שבת -הכי טעים בעולם !

 

אילנה לוי
עיג’ה לביבות תפוחי אדמה – אילנה לוי
לביבות של שישי שבת
מתכון מפעם
המרכיבים-
6 תפוחי אדמה
בצל
צרור פטרוזיליה
מלח
4 כפות קמח
3 ביצים
פלפל שחור
אופן ההכנה –
בקערה גדולה לגרד 6 תפוחי אדמה בפומפייה גסה.
להוסיף  בצל קצוץ דק וצרור שלם פטרוזיליה קצוצה דק.
להוסיף כפית שטוחה מלח, לערבב היטב ולהעביר למסננת להגרת הנוזלים למשך שעה.
לסחוט את תפוחי האדמה להוסיף 4 כפות קמח, 3 ביצים, כפית שטוחה פלפל שחור גרוס,
לטעום אם צריך מלח, להוסיף. לערבב היטב.
ליצור כדורים ולשטח.
לטגן במחבת עם שמן בגובה 2 – 3 ס”מ משני הצדדים.
בהצלחה – אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version